Blogging Challenge to My Blog in December

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Hello Everybody !!

I want to inform you about a blogging challenge that i’ll join this month. This blogging challenge will not give me a gift if i can pass it but i only want to improve myself in writting  a post on blog. You must know that if we write and write everytime, we can be an awesome person (maybe as a blogger). The point is… learn to be a blogger is very useful for you, maybe the advantages are not toke by you now, but maybe in the future you will know that be a blogger is very very useful for you.

Ah payah juga ya inggrisku ini -_-

Intinyaa, aku mau melatih kemampuan menulis blog yang kupunya dengan mengikuti blogging challenge (atau mungkin lebih tepatnya meng-challenge diriku sendiri untuk menulis blog ), maklum, aku orangnya pemalas banget dan ga bakal niat bikin ini itu kalo ga diperintah dahulu, at least, diperintah oleh diriku sendiri hehe.

Duh, makin ga ngerti kan ya aku lagi ngomongin apa hehe -_-

Yaps, untuk permulaan, blogging challenge yang akan kujalani untuk minggu ini adalah…..

jrengg….jreng….jreng….

blog-challenge

Yaps,,, adapun pict ini kuambil dari google secara acak..

Sebelum menutup post yang sedikit gaje ini, aku berharap semoga kedepannya aku bisa menjadi seorang blogger yang baik 😀 hehehe

Wassalamualaikum wr wb

(Karena challenge untuk Day 1 di pict adalah “What, Why and Where I Write”,, segera ditunggu aja yaa postingan blogku selanjutnyaaa matur nuwun 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s